Obec Pátek




AKTUALITY:
TJ Pátek - sobotní zápas
TJ Pátek Vás srdečně zve na sobotní zápas.  V sobotu 11. května 2024 v 17 hodin nastoupí TJ Pátek „A“...
Kytkobraní v Pátku
Kytkobraní v Pátku, aneb dejte rostlinám šanci Obecní knihovna v Pátku Vás zve na „Kytkobraní“. Výměna nejen...
Květinové tvoření s Vlaďkou
Obec Pátek  zve děti všech věkových kategorií na akci "Květinové tvoření s Vlaďkou". Sejdeme se tentokrát v pátek 10. května 2024 ve...
Pátek pro dobrou věc!
Volnočásek Pátek, z.s. ve spolupráci s Nadací Via Vás srdečně zve na benefiční akci "Dobro-druhů" na podporu záchranné stanice...
Svoz nebezpečného odpadu v Pátku - změna
Svoz nebezpečného odpadu v Pátku proběhne v sobotu 4. května 2024 ve změněném čase, a to od 14 hodin do 14,15 hodin. Stanoviště bude na návsi před hostincem.
TJ Pátek - víkendové zápasy
TJ Pátek Vás srdečně zve na víkendové zápasy.  V sobotu 4. května 2024 v 10 hodin nastoupí TJ Pátek „starší...

všechny aktuality
Obec Pátek

Dětský ples TJ Pátek

16. 01. 2023

V sobotu 21.1.2023 od 14:00 se v hospodě Na Návsi v Pátku koná další ročník dětského plesu TJ PÁTEK. Přihlásit na ples se můžete v EOS klubove aplikaci na klubové zdi nebo na odkazu: https://is.tjpatek.cz/team/12/events/284 Vstupné na ples je symbolických 100 CZK od 100 cm výšky.

Tento rok jsme zvolili téma: Klub mého srdce (Sparta, Slavia, Bohemka, Real, Barca, Bayern, Al-Nassr Rijád atd...) - tomu odpovídající dress code. O muziku se již tradičně postará skvělý DJ Luky ❤️.

Na co se můžou hráči a rodiče těšit?

Turnaj ve psím fotbale, ping-pong, Kahoot (vědomostní soutěž na mobilu) verze pro malé a pro větší, turnaj ve stolním fotbálku, šipky, karetní soutěž v prší, nejlepší převlek fotbalisty, nejlepší občerstvení maminek, tombola, ...  a také rozhovory s hráči i s klubovými legendami TJ PÁTEK.

 

Budeme se na vás těšit!

Trenéři mládeže TJ PÁTEK

 


všechny aktuality